Csoportkép Kertimag
  • Termékeink:

Kertimag termékeink

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a rendkívüli helyzet következtében a kiszállítási idő 2-4 munkanappal meghosszabbodhat. Szíves megértésüket köszönjük.

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel, a GLS csomag átvételénél az ”Érintés nélküli kézbesítés” lehetősége biztosítva van. Így a scanneren nem kell aláírással igazolni az átvételt, hanem a saját telefonon kell a kódot elfogadni.

Webáruházunkat azoknak ajánljuk, akik minden évben megújítják kertjüket vagy megújítani szeretnék! Ha nincs kertje, akkor az ablakpárkányon vagy az erkélyen cserépben felnevelhető zöldséget, gyógy- és fűszernövényt választhat! Akinek nincs gyakorlata az apró magvak vetésében, azok biztosan elboldogulnak a drazsírozott magvakkal és a vetőmag korongokkal.

Az árukínálatunkban olyan meglepetéssel is szolgálunk, mint a vetőmagot tartalmazó képeslap, a madáreleség és a borászati segédanyagok! Oldalunkon a legszélesebb vetőmag kínálat mellett tippeket olvashat az ültetésre, gondozásra, szedésre, felhasználásra, valamint az aktuális kerti munkákra.

A megrendelt árut futárszolgálati díjszabás szerint utánvéttel küldjük a megadott címre. Jelenleg csak belföldre tudunk árut küldeni. Ismerősökkel együtt rendelve, költségeket megosztva, csökken a szállítási költség! 10 000 Ft bruttó rendelési érték felett a szállítás ingyenes! A csomagba 3000 Ft rendelési érték felett egy tasak ajándék virágmagot teszünk!

A baloldali menüben kiválasztott termékeket a bevásárló kosárra kattintva teheti a kosárba, majd a megjelenő Rendeléshez gombra kattintva lehet eljutni a fizetési és szállítási adatok beírásához. Köszönjük, hogy a mi termékeinket választja!

Heti ajánlatunk:
BIO VITAMINBOMBA Kincseskert csomag képe
500801
Kincseskert vetőmagcsomag BIO VITAMINBOMBA
A csomag tartalma:
Csíráztató üvegedény 1 db, retek csírakorong 2 db és BIO magvak: búzamag 50 g, lucernamag 30 g, napraforgómag 30 g, zsázsamag 30 g, vöröskáposztamag 15 g, brokkolimag 15 g, vöröshagymamag 15 g.
1 csomag, ára: 4687Ft
doboz
Fűszernevelő készlet bazsalikom maggal képe
523000
Fűszernevelő készlet konyhába
A készlet tartalma: vastagfalú műanyag kaspó fűszernövényvágó ollóval, vékonyfalú színes műanyag cserép (anyaga: PE), magvető föld 600 ml (minőségét bontatlan csomagolásban korlátlan ideig megőrzi (összetétele a hátoldalon), zöld nagylevelű bazsalikom vetőmag kb. 150 szem. A tasak tartalma több cserép beültetésére is elegendő lehet.
1 csomag, ára: 1632Ft
doboz
Kincseskert Otthoni palántaneveléshez képe
500901
Kincseskert Otthoni palántaneveléshez
A csomag tartalma:
Jiffy tőzegcserép (4x12 db-os), magvetőföld palántaneveléshez 5 l-es, jelölő tábla 1 db és tasakos vetőmagvak: Paradicsom Marmande és San Marzano kb. 100-100 mag, Étkezési paprika Rédei fehér és Aranyeső fajta 60-60 mag.
1 csomag, ára: 1832Ft
doboz
Kincseskert vetőmagcsomag Nagymama sorozat képe
500701
Kincseskert vetőmagcsomag Nagymama sorozat
A csomag tartalma:
Étkezési Szárazbab Rocco 50 g, Bokorbab Maxidor 50 g, Borsó Kelvedon csodája 200 g, Sóska Pallagi nagylevelű 2 g, Spenót Monorez 5 g, Kapor Moravan 5 g, Saláta Május királya 5 g, Spárgatök Alba 6 g, Sütőtök Nectar 10 szem, Patisszon 6 g, Cukkini páros 2x 3 g (Goldena sárga és Back Beauty zöld), Uborka Levina F1 1 g, Petrezselyem Hanacka 5 g, Cékla Rocket 3 g, Gy...
*Tovább>
1 csomag, ára: 4417Ft
doboz
Keresés
Kosár tartalma
A kosár üres.


Látogató számláló
0002562532

Jelenleg 5 látogató van itt
Szívesen olvasnánk az áruházunkról a véleményét, kérdésére válaszolunk, kérjük írjon nekünk

© 2021 Rédei Kertimag Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat | Általános értékesítési és szállítási feltételek | Vásárlási feltételek | Kapcsolat