Csoportkép Kertimag
  • Termékeink:

Kertimag termékeink

Megrendeléssel kapcsolatban érdeklődni lehet a +36-30-518-9434-es telefonszámon.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a rendkívüli helyzet következtében a kiszállítási idő 2-4 munkanappal meghosszabbodhat. Szíves megértésüket köszönjük.

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel, a GLS csomag átvételénél az ”Érintés nélküli kézbesítés” lehetősége biztosítva van. Így a scanneren nem kell aláírással igazolni az átvételt, hanem a saját telefonon kell a kódot elfogadni.

Webáruházunkat azoknak ajánljuk, akik minden évben megújítják kertjüket vagy megújítani szeretnék! Ha nincs kertje, akkor az ablakpárkányon vagy az erkélyen cserépben felnevelhető zöldséget, gyógy- és fűszernövényt választhat! Akinek nincs gyakorlata az apró magvak vetésében, azok biztosan elboldogulnak a drazsírozott magvakkal és a vetőmag korongokkal.

Az árukínálatunkban olyan meglepetéssel is szolgálunk, mint a vetőmagot tartalmazó képeslap, a madáreleség és a borászati segédanyagok! Oldalunkon a legszélesebb vetőmag kínálat mellett tippeket olvashat az ültetésre, gondozásra, szedésre, felhasználásra, valamint az aktuális kerti munkákra.

A megrendelt árut futárszolgálati díjszabás szerint utánvéttel küldjük a megadott címre. Jelenleg csak belföldre tudunk árut küldeni. Ismerősökkel együtt rendelve, költségeket megosztva, csökken a szállítási költség! 10 000 Ft bruttó rendelési érték felett a szállítás ingyenes! A csomagba 3000 Ft rendelési érték felett egy tasak ajándék virágmagot teszünk!

A baloldali menüben kiválasztott termékeket a bevásárló kosárra kattintva teheti a kosárba, majd a megjelenő Rendeléshez gombra kattintva lehet eljutni a fizetési és szállítási adatok beírásához. Köszönjük, hogy a mi termékeinket választja!

Heti ajánlatunk:
Vetőburgonya Agria neccháló képe
699506
AGRIA
Kitűnő étkezési burgonya, kiváló pommes frites alapanyag. Középkései érésű, sárga héjú, sötét-sárga húsú fajta. Gumója C típusú, sütnivaló, enyhén szétfövő.
50 db, ára: 958Ft
háló
Vetőburgonya Fleur Bleu képe
699537
LILA BURGONYA
Lila színű különlegesség! Színét a főzés során is megtartja!
- Főzési típus: A/B
- Érés: Középkései
- Gumó: nagy méretű, alakja hosszúkásan ovális
- A héj színe: lila
- A hús színe: lila
0.5 kg, ára: 531Ft
háló
Vetőburgonya Impala képe
699509
IMPALA
A legkorábbi piacos primőr fajtánk, igazi nyári burgonya. Igen korai, sárga héjú, világossárga húsú, bőtermő. Jól tárolható. Gumója B típusú, főznivaló, nem szétfövő.
50 db, ára: 958Ft
háló
Vetőburgonya Markies képe
699507
MARKIES
Anyai ágon az AGRIA fajtából nemesített fajta.
Nagyméretű gumója miatt ideális hasábburgonya készítésére és újburgonyának.
- Főzési típus: B/C
- Érés: Kései
- Gumó: nagy méretű, alakja hosszúkásan ovális
- A héj színe: sárga
- A hús színe: sárga
50 db, ára: 958Ft
doboz
Vetőburgonya Spunta képe
699540
SPUNTA
Hagyományos, holland nemesítésű fajta. Főzési típus: B, kissé lisztes. Érés: Középkései. Jól tárolható! Gumó: nagyméretű, alakja hosszúkásan ovális. A héj színe: sárga. A hús színe: világossárga. Nagyon finom ízű.
40 db, ára: 958Ft
doboz
Vetőburgonya Zoe hálós képe
699520
ZOE
A héj és a hús színe teszi különlegessé.
- Főzési típus: B, enyhén lisztes
- Érés: Középkorai
- Gumó: közepes méretű, alakja hosszúkás, sekély szemekkel
- A héj színe: sötét piros
- A hús színe: piros
- Elkészítése: Főzés után szép piros hússzíne
egyöntetűen megmarad, jó ízzel párosulva.
0.5 kg, ára: 531Ft
háló
Keresés
Kosár tartalma
A kosár üres.


Látogató számláló
0002641604

Jelenleg 3 látogató van itt
Szívesen olvasnánk az áruházunkról a véleményét, kérdésére válaszolunk, kérjük írjon nekünk

© 2021 Rédei Kertimag Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat | Általános értékesítési és szállítási feltételek | Vásárlási feltételek | Kapcsolat